Muligheder uanset handicappet og årstiden

Udover Kellers Park Golf Club’s dejlige 18 hullers anlæg, er vi i besiddelse af én af Danmarks allerbedste Pay & Play baner. Banen er med fuld længde, som en normal golf sløjfe og med både par 3, par 4 og par 5 huller.

Vores Pay & Play (Golfsløjfen) er en fantastisk ni hullers banen og man får en oplevelse af at spille på en rigtig golfbane.

Banen er åben hele året – uanset vejret, og der spilles altid på sommer greens. Prisen er kr. 150,- alle dage, og gælder for hele dagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til rigtig gode oplevelser og omgivelser ved Vejle Fjord.

UGE 31 / 2018

VÆR OPMÆKSOM PÅ, AT DER ER “SPIL GRATIS UGE” I UGE 31 – fra mandag den 30. juli 2018 til og med søndag den 5. august 2018.

Greenfee

Golfbil (buggy)

• Kun personer med kørekort
Golfudstyr

• Inkl. bolde og tees
Golfvogn (trolly)

• Gælder på 18 huls banen og Pay & Play

Drivingrange

Træningsbolde til anvendelse på drivingrange og inspilsgreen gratis for greenfee gæster og for medlemmer.