Bestil tid til 18-huller og 9-huller P&P med DGU-kort

Har du DGU-kort skal du booke tid online på Golfbox eller på touchscreen i forhallen i Klubhuset. Alle bookinger skal bekræftes, og har du ændringer, skal du ændre det i Golfbox.

Bestil tid til 9-huller P&P uden DGU-kort

Ønsker du at spille på vores 9-huller P&P bane, som er i fuld længde, så kan du booke og bekræfte på touchscreen i forhallen i Klubhuset.

• aktiver touchscreen og tryk på 9-hullers banen
  • tryk på den tid du gerne vil bestille og herefter bestil
  • indtast navn, køn, spillertype og handicap (hpc 54, hvis du ikke har spillet før) på spiller 1
  • gentag for op til 4 personer pr. tid
  • betaling – vælg betalingsmetode
  • scorekort printes når betalingen er gennemført

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 28 55 65 10 eller mail post@kellersparkgolfclub.dk og vi hjælper med at booke en tid.

Pay & Play spiller

Er du endnu ikke medlem af en dansk golfklub og ønsker du at spille på vores Golfsløjfe (Pay and Play), kan du registrere dig her.

Scroll ned på siden og klik på ‘I’m not a golf club member’ og udfyld informationerne.

Herefter kan du bestille tid på vores Pay & Play bane samt tider på andre baner i hele landet.