Kellers Park Golf Club – Medlemsskab

BLIV MEDLEM HER!

Medlemskab kan opsiges skriftligt med 2 måneders varsel til 31.12 (opsigelsen skal modtages i sekretariatet inden 30.10). I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Fuldtidsmedlemskab

5700,- kr. /år

Som fuldtidsmedlem får du bl.a. følgende fordele:

• Fri benyttelse af vores 18 hullers golfbane og 9 hullers Pay & Play bane og derudover driving range, par 3-bane, træningsbunker, puttinggreen m.v.
  • Fri benyttelse af Birkemose Golf Club’s 18 hullers bane og Pay & Play
  • Fri benyttelse af klubhuset og dets faciliteter
  • Deltagelse i klubarrangementer og turneringer
  • Spille greenfee på andre golfbaner
  • Modtage Dansk Golf Unions medlemsblad Dansk Golf.

Medlemskabet kan betales af én gang eller deles op i månedlige rater, min. 12 månedlige rater. Forhør i sekretariatet.

Medlemskabet kan opsiges skriftligt med 2 måneders varsel til 31.12 (opsigelsen skal modtages i sekretariatet inden 30.10. I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Fuldtidsmedlemskab inkl. 8 hjemmebaner

6500,- kr. /år

Med det super-attraktive fuldtidsmedlemskab får du hele 8 hjemmebaner med frit spil.

Ud over samme vilkår som ved et alm. fuldtidsmedlemskab får du også frit spil på følgende baner

• Brande Golfklub
  • Birkemose Golf Club
  • Give Golfklub
  • Herning Golf Klub
  • Jelling Golfklub
  • Åskov Golfklub
  • Dejbjerg Golfklub

Tilbuddet tilbydes kun til klubbernes fuldtidsmedlemmer og dermed ikke til andre medlemsformer i Kellers Park Golf Club.

Medlemskabet kan opsiges skriftligt med 2 måneders varsel til 31.12 (opsigelsen skal modtages i sekretariatet inden 30.10). I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Junior u/DGU-kort (fra 0-16 år)

400,- kr. /år

Som Junior u/ DGU-kort får du en række fordele.

• fælles træning med vores pro-træner
  • benytte klubhuset og dets faciliteter

Det er muligt at lease et juniorgolfsæt for 500,- kr. pr. sæson. Derved spilles der med den størrelse der passer.

Medlemskabet kan betales af én gang eller halvårligt.

Fuldtidsmedlemskab junior m/DGU-kort (fra 12-24 år)

1600,- kr. /år

Som Ynglinge/junior får du en række fordele.

• benytte Birkemose Golf Club’s 18 hullers bane
  • benytte Birkemose Golf Club’s Pay and Play bane
  • spille greenfee på andre golfbaner
  • modtage Dansk Golf Unions medlemsblad Dansk Golf

Fuldtidsmedlemskab Ung-junior m/DGU-kort (fra 6-11 år)

800,- kr. /år

Som Ung-junior får du en række fordele.

• benytte Birkemose Golf Club’s 18 hullers bane
  • benytte Birkemose Golf Club’s Pay and Play bane
  • spille greenfee på andre golfbaner
  • modtage Dansk Golf Unions medlemsblad Dansk Golf

Fleks Plus Medlemskab

2.850,- kr. /år

Medlemmer har samme rettigheder og adgang til klubbens faciliteter, administration af handicap m.v., som øvrige medlemmer, og indeholder 10 greenfee-billetter til spil på 18-huls banen, samt ret til benyttelse af træningsfaciliteter efter gældende regler.

• Du kan deltage i klubturneringer mod betaling af fuld greenfee/billet.
  • Du skal have et registreret hcp og der udstedes et DGU-kort mærket ”F”.
  • Ved yderligere spil på banen skal du betale fuld greenfee.
  • Mod betaling af fuld greenfee kan der spilles på vores 9 hullers Golfsløjfe (Pay and Play)
  • Mod betaling af fuld greenfee kan der spilles på fremmede baner, såfremt disse tillader DGU-kort mærket ”F”.

Medlemskabet kan opsiges skriftligt med 2 måneders varsel inden 31.12 (opsigelsen skal modtages i sekretariatet inden 30.10). I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.

Pay & Play (“Glofsløjfen”) Medlemskab

2600,- kr. /år

Medlemmer har samme rettigheder og adgang til klubbens faciliteter, administration af handicap m.v., som øvrige medlemmer.

Man har kun ret til spil på vores 9 hullers Pay and Play bane (Golfsløjfen), samt ret til benyttelse af træningsfaciliteter efter gældende regler.

Der er ikke ret til spil på 18-hullers banen.

Der udstedes ikke et DGU-kort til dette medlemsskab.

Der kan dog udstedes DGU kort mærket ‘F’, hvis man har et registreret hcp (bestået prøve).

Prisen er herfor 2900,- kr. /år. I prisen er omkostninger til DGU dækket.

Long distance Medlemskab

2400,- kr. /år

Spil golf hele året og få fuld spilleret på Kellers Park Golf Club. Long Distance medlemskab forudsætter medlemskab af en anden golfklub.

• Som Long distancemedlem får du en række fordele.
  • deltage i klubbens turneringer

Medlemskabet skal betales af én gang årligt.

Medlemskabet kan opsiges med 2 måneders varsel til 31.12. Der skal indsendes skriftlig opsigelse inden 30.10. I modsat fald fortsætter medlemskabet for det kommende år.