Ladies Section

Fjordsildene er navnet på vores Ladies Section. Her mødes vore damer til en hyggelig golfrunde og socialt samvær.

Hvem er fjordsild?

Fjordsild er for alle kvinder, der er medlem af Kellers Park Golf Club. Du skal have DGU kort, være fuldgyldigt medlem af klubben og mindst være fyldt 18 år ved udgangen af det år du melder dig ind i Fjordsildene.

Matcher og mødetid

Der er forskellige matcher i løbet af sæsonen. Vi spiller hver tirsdag, oftest 18 huller kl. 16.00 og 9 huller kl. 18.00, men der er afvigelser til dette, tjek derfor i programmet, som du også finder her på hjemmesiden. Mødetid er altid 15 – 30 minutter før matchen, som oftest mellem kl. 15.30 – 15.45 for de der spiller 18 huller, og kl. 17.30 – 17.45 for de der spiller 9 huller.

De fleste matcher er tællende, dvs. at der foretages handicapregulering, både op og ned :-). Vi spiller fra primo april til ultimo september. Se mere herom i programmet.

Tilmelding til matcher

Tilmelding foregår via Golfbox til Fjordsil-matcher. Senest tilmelding er mandag aften kl. 22.00. Glemmer du at tilmelde dig inden tiden, kan du sende en sms til Anette R. på 40334355 – dog helst inden tirsdag kl. 12.00.

Kontingent og fee

Kontingent er fastsat til 225,00 kr. for 2019. Beløbet betales kontant ved første fremmøde. Matchfee er 20,00 kr. hver gang du spiller med. Betaling på dagen. Pengene går til præmier. Der vil værre større præmier til vores månedsmatch, hvor vi også har fællesspisning. Du har lov til en gratis prøverunde uden at skulle betale kontingent.

Præmier

Der vil være præmier til en samlet række for både 18 huller og 9 huller. Der skal minimum være 2 spillere i en række for at udløse en præmier. Du skal være til stede for at modtage præmien, ellers går præmien til den næste spiller. Birdies og eagles skal markeres på scorekortet, og præmieres med birdie-fugle.

Ecletic match

Vi spiller tillige Ecletic match de fleste tirsdage. Det er muligt såvel på 18 huller som på 9 huller. Du skal udfylde ét scorekort i løbet af disse tirsdage. Det er selvfølgelig frivilligt.

Du bestemmer selv, hvor mange huller du lukker hver gang. Et lukket hul kan ikke senere ændres.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: fjordsild@gmail.com eller ringe til et af bestyrelsesmedlemmerne.

Anette Rosquist               Anette Bering                   Karin Orluff          Marianne G. Schulz

40334355                          61312261                           42581406                   31202987