Kom og vær med til Sjov Sommergolf d. 29. og 30 Juli!

Sommeren står i golfens tegn, når Kellers Park Golf Club afholder Sjov Sommergolf. Sjov Sommergolf er for alle ferieglade børn, som kunne tænke sig at bide skeer med golfen og være sammen med en masse andre børn og unge. Vi er klar med en masse sjove og lærerige aktiviteter.

Sjov Sommergolf foregår i Kellers Park Golf Club d. 29. og 30. Juli begge dage kl. 10-14.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag samt forplejning på dagen. Bedsteforældre og forældre er velkommen på sidelinjen.

Pris: 100 kr. pr. dag (incl. forplejning og goodiebags).

Tilmeld dig til: post@kellersparkgolfclub.dk

Max. 25 pr. dag, så derfor "Først til mølle princip" - SKYND DIG at tilmelde!

Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig.

Junior og KellersBoblerne

Kellers Park Golf Club har i samarbejde med Dansk Golf Union sat gang i nye tiltag for at aktivere børn og unge. De yngste kalder vi her i Kellers Park Golf Club "KellersBoblerne".

Gennem golfspillet ønsker klubben at skabe glæde og nærende fællesskaber mellem børn og unge.

Frivillige og KPGCs træner Jan Frej står for træningerne og de sociale arrangementer.

Kontakt Tonny K. Jensen (jytton1@gmail.com) for at høre om KellersBoblerne.

Junior - Træningstider 2020

KPGCs træner Jan Frej står for træningen.

Hver søndag fra 10. maj

Kl. 9:00 - 10:00 12 - 24 år

Kl. 10:00 - 11:00 6 - 11 år

Tilmelding er vigtig! Tilmeld til post@kellersparkgolfclub.dk. Angiv navn og DGU-nummer (hvis det haves).

Der er mulighed for at låne udstyr for en sæson. Kontakt os og hør nærmere.

Junior u/ DGU-kort (fra 6-16 år) – KUN 400,- kr. /år

Som Junior u/ DGU-kort kan du spille i Kellers Park Golf Club med en række fordele.

• fælles træning med vores pro-træner
  • benytte vores Golfsløjfe (9 huller Pay and Play bane), som er i fuld længde.
  • benytte driving range, par 3-bane, træningsbunker, puttinggreen m.v.
  • benytte klubhuset og dets faciliteter

Ønskes DGU-kort til junior, så betaler man for et alm. medlemskab for Ung-junior 6-11 år (800,- kr.) eller Junior 12-24 år (1.600 kr.).